fbpx

Olejek eteryczny lawendowy Dr Beta

18.00 

OLEJEK ETERYCZNY LAWENDA DR. BETA聽 KORZY艢CI:

  • Sprawdzony w leczeniu depresji, napi臋膰 nerwowych i nerwic
  • Poprawia jasno艣膰 umys艂u
  • Stosowany powszechnie w leczeniu bezsenno艣ci
  • Doskona艂y w leczeniu wielu chor贸b sk贸ry ( grzybice, ple艣niawki)
  • Wspomaga leczenie 艂upie偶u
  • Pomaga w leczeniu migren
  • Zwalcza cellulit
  • Stosowany w stanach zapalnych sk贸ry
  • Wspomaga leczenie zatok i gard艂a
  • Wspomaga leczenie zaburze艅 gastrycznych

Stosowanie w praktyce olejku lawendowego Dr Beta:

Olejek eteryczny z lawendy zar贸wno ze wzgl臋du na korzy艣ci zdrowotne jak i na zapach聽 jest stosowany w r贸偶nych formach. jest on聽 dodawany do mieszanek u偶ywanych w masa偶ach relaksacyjnych i zdrowotnych, do k膮pieli,聽 dodawany r贸wnie偶 do kosmetyk贸w domowej produkcji , do od艣wie偶aczy i produkcji perfum.

Stosowany w domach w postaci wcierek oraz rozpylany w powietrzu.

Mo偶esz stosowa膰 go w formie inhalacji i rozpylania w powietrzu. Do tego celu mo偶esz u偶y膰聽 ceramicznych kul zapachowych, dyfuzor贸w do zimnej dyfuzji lub zwyk艂ych komink贸w aromaterapeutycznych.

Informacje dodatkowe o produkcie:

Nazwa wed艂ug INCI: LavandulaAngustifolia Oil

Pochodzenie:聽Francja

Producent:聽Pollena Aroma

Obj臋ty norm膮: EU.P. V , F.P. ISO -3515

Pojemno艣膰: 9 ml

Kategoria:

Spos贸b powstawania olejku eterycznego z lawendy

 

Olejek eteryczny z lawendy otrzymywany jest przez destylacj臋 par膮 wodn膮 kwitn膮cego ziela 艣cinanego mniej wi臋cej w po艂owie ro艣liny.

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwsz膮 opini臋 o „Olejek eteryczny lawendowy Dr Beta”
Przewi艅 do g贸ry
Otw贸rz czat
Cze艣膰!
W czym mog臋 pom贸c?