fbpx

Olejek eteryczny cytryny Dr Beta

19.00 

OLEJEK ETERYCZNY Z CYTRYNY DR. BETA 聽KORZY艢CI:

  • Poprawia sprawno艣膰 my艣lenia i dodaje wigoru
  • 艁agodzi napi臋cia nerwowe
  • Stosowany we wspomaganiu leczenia artretyzmu i reumatyzmu
  • Wskazany przy problemach reumatycznych
  • Uspokaja i zmniejsza napi臋cia nerwowe
  • Wskazany do walki z 偶ylakami
  • Stosowany r贸wnie偶 podczas stan贸w zapalnych sk贸ry i egzemach
  • Wskazany w okresie menopauzy
  • Od艣wie偶a i dodaje energii
  • Stosowany przy opryszczce

JAK MO呕ESZ STOSOWA膯 W PRAKTYCE OLEJEK ETERYCZNY Z聽 CYTRYNY DR. BETA?

 

Bardzo cz臋sto stosowany w formie masa偶u. Do oleju bazowego dodajesz kilka kropel olejku z cytryny. W takiej formie najcz臋艣ciej walczy si臋 z reumatyzmem. Masa偶 z u偶yciem olejku eterycznego z cytryny jako jednego z g艂贸wnych sk艂adnik贸w dodaje energii, poprawia samopoczucie dzia艂a korzystnie na sk贸r臋 i od艣wie偶a umys艂.

Mo偶esz stosowa膰 go w formie inhalacji i rozpylania w powietrzu. Do tego celu mo偶esz u偶y膰聽 ceramicznych kul zapachowych, dyfuzor贸w do zimnej dyfuzji lub zwyk艂ych komink贸w aromaterapeutycznych.

INFORMACJE DODATKOWE O PRODUKCIE:

Nazwa wed艂ug INCI:聽Citrus Medica Limonum Oil

Pochodzenie:聽W艂ochy, Sycylia

Producent: Pollena Aroma

Objety norm膮: F.P. IV, EU.P. V,ISO 855

Pojemno艣膰:聽9 ml

Dost臋pno艣膰: Pozosta艂o tylko: 1

Kategoria:

Olejek eteryczny cytryny Dr Beta -zapach i korzy艣ci

Olejek cytrynowy聽 charakteryzuje si臋聽 od艣wie偶aj膮cym zapachem z charakterystyczn膮 ciep艂膮 nut膮 cytralu i ostr膮 limonenu.聽 To mocny cytrusowy zapach.

Ze wzgl臋du na sw贸j aromat, kt贸ry jest przez wielu uwielbiany ma on zastosowanie w tworzeniu domowej produkcji zapach贸w i od艣wie偶aczy.聽 Jest r贸wnie偶 cz臋sto dodawany do prania i聽 sprz膮tania.聽 Posiada w艂a艣ciwo艣ci aromaterapeutyczne dlatego jest wskazany aby rozpyla膰 go w powietrzu, stosowa膰 wraz z olejem bazowym do masa偶y czy k膮pieli.

OLEJEK ETERYCZNY 聽CYTRYNOWY – JAK POWSTAJE?

Otrzymywany przez wyciskanie sk贸rek owoc贸w cytryny , r贸偶nymi metodami(,,pelatrice鈥, ,, sfumatrice鈥 lub FMC

We wszystkich metodach olejek eteryczny z cytryny przechodzi faz臋 emulsji聽 wodnej, z kt贸rej po odfiltrowaniu cz臋艣ci sta艂ych jest wydzielany za pomoc膮 wirowania.

Nie jest on fa艂szowany ze wzgl臋du na du偶a dost臋pno艣膰 surowca.

BRAND

Dr beta

GTIN

5901030000280

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwsz膮 opini臋 o „Olejek eteryczny cytryny Dr Beta”
Otw贸rz czat
Cze艣膰!
W czym mog臋 pom贸c?